טעם לפרוטוקול האוטואימיוני

תבלינים

מאת: דונה דגן

תבלינים הם דבר נהדר – הם מוסיפים טעם, צבע, ריח וטוויסט למזון. למזלנו, ישנם תבלינים שמותרים לשימוש גם עבור מי שמקיים את הפרוטוקול האוטואימיוני. אמנם זהו פרוטוקול יחסית מקביל, אך זה לא אומר שצריך להמנע מריחות נהדרים בבישול, מטעמים מיוחדים או מצבעים עזים.

דונה דגן, ביולוגית החיה על פי הפרוטוקול בעצמה, הרימה את הכפפה וריכזה עבורנו את כל התבלינים המותרים לשימוש. ואלו הם:

  • קינמון
  • ציפורן
  • שום
  • זעפרן
  • כורכום
  • זנגביל
  • שאלוט
  • בזיליקום
  • עלי דפנה
  • קמומיל
  • בצלית chives
  • כוסברה
  • שמיר
  • לבנדר
  • למון גראס
  • אזובית
  • מנטה
  • פטרוזיליה
  • רוזמרין
  • מרווה
  • טרגון
  • טימין
  • חזרת
  • משיה (MACE), תמצית אגוז מוסקט

 

עכשיו קחו את התבלינים הנהדרים האלה, פתחו את הראש והיצירתיות ותהנו מהאוכל, מהריח, מהצבע והמגוון!

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

קבלת עדכונים על