Author: מערכת Paleo.co.il
הכרובית המוקרמת לא דורשת הרבה עבודה אבל היא משגעת אורחים ומשדרגת כל ארוחה
- כרובית שלמה
- שמן זית
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- 50 גרם גבינה שמנה מגוררת
- שוטפים היטב את הכרובית.
- מרתיחים מים בסיר שיכול להכיל את כל הכרובית ומניחים אותה כשהעלים כלפי מטה, והגבעול כלפי מעלה.
- מבשלים במשך 15-20 דקות, עד שהכרובית מתרככת - אבל לא יותר מדי.
- מוציאים מהסיר ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מברישים את הכרובית בשמן זית בנדיבות ומפזרים מעל מלח גס ופלפל שחור. מוסיפים את הגבינה המגוררת כך שתכסה כמה שיותר מהכרובית.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לחצי שעה, או עד שהכרובית מזהיבה מעט.
Recipe by Paleo.co.il at https://paleo.co.il/recipes/cauliflower/
3.5.3229