סלמון פשוט-פשוט וטעים-טעים |
Author: מערכת Paleo.co.il
הסלמון הפשוט ביותר ועם זאת הוא תמיד מרשים. מצוין לאירוח או לערב עייף
- 1.5 ק"ג פילה סלמון
- שמן זית בנדיבות
- 7 שיני שום כתושות
- לימון שלם
- ענפי רוזמרין בשפע
- טימין/ אורגנו יבשים
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכסים תבנית אפייה בנייר כסף שאורכו כפול מהתבנית. על נייר הכסף מניחים נייר אפייה, ועליו את נתח הסלמון כשהעור כלפי מטה.
- מפזרים מעל הסלמון שמן זית ותבלינים יבשים בנדיבות, שיני שום וענפי רוזמרין.
- חוצים את הלימון וסוחטים אותו מעל הנתח.
- מכסים את הסלמון בנייר אפייה נוסף, ועוטפים היטב בעזרת המחצית השנייה של נייר הכסף.
- מכניסים לתנור ל-20 דקות ומגישים חם.
Recipe by Paleo.co.il at https://paleo.co.il/recipes/salmon/
3.5.3229