שניצל ממולא בשר טחון של תמי ארז |
Author: תמי ארז
שניצל משודרג: לא רק חזה עוף אלא מילוי בשר צלעות טחון, פטריות ופטרוזיליה
- 2 ק"ג שניצלים פרוסים דק
- 200 גר' בשר צלעות טחון
- בצל ופטרוזיליה קצוצה
- חופן פיטריות קצוץ דק דק
- שקדים גרוסים
- 4 ביצים
- מלח, פלפל, 2 כפות חרדל
- שמן לטיגון
- פורסים את השניצל ומועכים עם פטיש עד שנהיה דק (לפי הטעם).
- בקערה נפרדת מערבבים את הבשר הטחון עם התבלינים, הפטריות הקצוצות, הבצל והפטרוזיליה.
- פורסים כל שניצל ומניחים עליו מעט מתערובת הבשר הטחון. מגלגלים וסוגרים עם קיסם.
- שולחים את השניצלים ללילה במקרר.
- למחרת מוציאים את הקיסם, טובלים בשקדים הגרוסים, מעבירים לביצה עם חרדל ומלח ומטגנים.
אם לא אוכלים מיד, לפני הגשה ניתן ורצוי לחמם בתנור
Recipe by Paleo.co.il at https://paleo.co.il/recipes/shnitzel/
3.5.3229