סלט חצילים ושמיר

סלט חצילים
סלט חצילים ושמיר
מאת:: 
 
לא עוד סלט חצילים משעמם, אלא סלט עם טוויסט חמצמץ ושמירי
מרכיבים
  • 3 חצילים בינוניים
  • חצי צרור שמיר טרי, קצוץ
  • מיץ מלימון שלם (ואפילו יותר)
  • שמן זית בנדיבות
  • מלח ופלפל שחור גרוס
הוראות
  1. מחממים תנור ל-200 מעלות
  2. חותכים את החצילים לקוביות בגודל 1-2 ס"מ ומכניסים לקערה גדולה. מזלפים בשמן זית ומערבבים היטב.
  3. מעבירים את קוביות החצילים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור ל-50 דקות, עד שהחצילים משחימים קלות ומתרככים.
  4. מעבירים את החצילים לקערה, מוסיפים את השמיר וסוחטים לפחות לימון אחד.
  5. מוסיפים שמן זית בנדיבות, מלח ופלפל ומגישים.
הערות
את הסלט אפשר לאכול גם למחרת, והוא אפילו טעים עוד יותר אחרי לילה במקרר

 

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

קבלת עדכונים על