סלמון קריספי

סלמון קריספי
סלמון קריספי
מאת:: 
 
אצבעות סלמון מהירות, פשוטות ומהממות שחייבים לטרוף
מרכיבים
  • 1.5 ק"ג פילה סלמון
  • שמן זית
  • תערובת טוסקנה של "התבלינים של איילת"
הוראות
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. חותכים את נתח הסלמון לפרוסות ברוחב כ-3 ס"מ ומסדרים בתבנית גדולה.
  3. שופכים כף שמן זית על כל חתיכה, ומורחים היטב על הסלמון בעזרת "גב" הכף או בעזרת מברשת.
  4. בעזרת כפית, מפזרים על כל נתח שכבה אחידה של תערובת "טוסקנה". ככל שעל הנתח יהיה יותר "טוסקנה", כך הוא יהיה יותר פריך.
  5. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות, עד שהנתחים בצבע בהיר והשכבה העליונה של התבלינים קריספית.
  6. להגשה, מסדרים את הנתחים בצורת שמש ומקשטים עם עלים ירוקים.

 

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

קבלת עדכונים על