ביצה בקן אבוקדו

ביצה באבוקדו
ביצה בקן אבוקדו
מאת:: 
 
ארוחת בוקר קלילה, מהירה וטעימה. מומלץ גם לאכול בתור ארוחת ערב או סתם כנשנוש
מרכיבים
  • 1 אבוקדו בשל, חצוי לאורכו ללא הגלעין
  • 2 ביצים
  • 1 גבעול בצל ירוק קצוץ
  • אורגנו
  • שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות
  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מפזרים מעט שמן זית בתוך כל אחד משקעי האבוקדו, שוצרים לאחר הוצאת הגרעין.
  3. שוברים ביצה אחת ומכניסים לשקע באחד מחצאי האבוקדו. חוזרים על כך עם הביצה השנייה בחצי השני.
  4. מפזרים מעל בצל ירוק, אורגנו, מלח ופלפל
  5. מניחים בתבנית ומכניסים לתנור. אופים 15-20 דקות, עד שהביצים מבושלות והחלבון יציב.
  6. אוכלים חם.

 

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

קבלת עדכונים על