סלט שאריות דג מאתמול

סלט דגים
סלט שאריות דג מאתמול
מאת:: 
 
אתמול אפינו דג והיום כבר לא כיף לאכול אותו - מה נעשה בשאריות? סלט מהיר, קליל וקיצי שאפשר לארוז ליום מחוץ לבית או לטיול ודורש 3 דקות הכנה
מרכיבים
  • שאריות סלמון אפוי של אתמול
  • 3 מלפפונים חמוצים
  • ¼ צרור שמיר
  • 1 כף גדושה חרדל דיז'ון
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • שמן זית
הוראות
  1. בעזרת מזלג, מפרקים את הדג לחתיכות.
  2. קוצצים את המלפפונים החמוצים והשמיר, מוסיפים חרדל ופלפל שחור ומערבבים.
  3. מוסיפים את תערובת המלפפונים החמוצים לדג, יוצקים שפע שמן זית ומתקבל סלט קר מדהים. אפשר לגוון ולהוסיף ביצה קשה פנימה או קצת צלפים בחומץ. אפשר להשתמש בשאריות כל דג או אפילו בטונה משומרת.

 

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

  Subscribe  
קבלת עדכונים על