אסאדו חגיגי לפודמפ

אסאדו
אסאדו חגיגי לפודמפ
מאת:: 
 
פשוט ומצוין: זורקים הכל לקדירה ונותנים לתנור לעשות את כל השאר
מרכיבים
  • 2 ק"ג אסאדו חתוך לקוביות גדולות
  • 3 גזרים קלופים
  • 1 שומר
  • עלי סלרי מ-3 גבעולים
  • שורש פטרוזיליה קלוף
  • אופציונלי: 2 תפו"א מקולפים
  • אופציונלי: 2 עגבניות
  • שמן זית בנדיבות
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות חרדל איכותי (למי שאינו ב-aip)
  • 1 כף מייפל טהור (למי שאינו ב-aip)
  • 5 ענפי מרווה
  • טימין יבש בנדיבות
  • אופציונלי: יין לבן
הוראות
  1. חותכים גס את הירקות לרבעים ופורסים את שורש הפטרוזיליה לפרוסות עבות.
  2. זורקים הכל לקדירה או סיר כבד ומניחים מעל את קוביות האסאדו.
  3. מערבבים את התבלינים בקערה נפרדת לתערובת ומורחים את הבשר והירקות בה. סוגרים את הקדירה.
  4. מחממים תנור ל-230 מעלות ומכניסים את הקדירה ל-20 דקות לחום הגבוה.
  5. מנמיכים ל-110 מעלות ונותנים להתבשל למשך 3 שעות לפחות.

 

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

קבלת עדכונים על