גולש פרגית

גולאש פרגית
גולש פרגית
מאת:: 
 
לימי החורף הקרים: אופיר שחר, בעל הבלוג משק אוטרקי, מגיש גולש פרגית טעים, סמיך, עשיר ומחמם
מרכיבים
  • ¼ כוס שמן זית
  • 1 קילו פרגיות
  • 4 פלפל אדום, חתוך גס
  • 4 עגבניות, חתוכות גס
  • 3 בצלים, חתוכים גס
  • 4 גזרים, חתוכים לקוביות
  • ½ כרוב, פרוס דק
  • 4-6 שיני שום, פרוסות
  • 1-2 צ׳ילי אדום, פרוס דק
  • 2 כפות פפריקה
  • 1 כף כוסברה טחונה
  • 1 כפית כמון
  • צרור כוסברה, קצוץ דק
  • 4 כוסות ציר עוף
  • מלח ופלפל
הוראות
  1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש גדולה ומטגנים טוב-טוב את הבצלים, הפלפלים והגזרים עד שהם שחומים מאוד.
  2. מוסיפים את השום והצ׳ילי, ומטגנים שתי דקות.
  3. מכניסים את התבלינים, מערבבים דקה ומוסיפים את העגבניות. מאדים כחמש דקות.
  4. מוסיפים את הפרגית, מערבבים ונותנים להתבשל כ-5 דקות.
  5. מכניסים את הכרוב, מבשלים 5 דקות נוספות ומוסיפים את הציר.
  6. מביאים לרתיחה ומבשלים שעה על אש נמוכה.
  7. לפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה ומערבבים היטב.

 

תגובות

  Subscribe  
קבלת עדכונים על