טלה ביין לבן

טלה ביין
טלה ביין לבן
מאת:: 
 
קדירה מצוינת לארוחות שישי בטעם הכי קרוב לאדמה
מרכיבים
  • 2 ק"ג צוואר טלה טרי
  • גבעולים של ראש סלרי (החלק הלבן)
  • 3-4 גזרים
  • 5 שיני שום
  • צרור כוסברה
  • 4 בצלים
  • 3 פטריות פורטבלו גדולות
  • יין לבן יבש
  • חרדל דיז'ון ותבלינים
הוראות
  1. את חתיכות הצוואר "סוגרים" כמה דקות בשמן קוקוס על אש גבוהה בסיר ברזל כבד. מוציאים.
  2. קוצצים את הירקות גס ומאדים באותו הסיר כעשר דקות.
  3. מחזירים את נתחי הבשר ומארגנים סביב.
  4. מוסיפים חצי בקבוק יין לבן יבש, כף גדולה של חרדל דיז'ון, מלח, פלפל שחור, גרגירי חרדל (אם יש) ומביאים לרתיחה קלה.
  5. מוסיפים מעל את צרור הכוסברה.
  6. מחממים תנור ל-120 מעלות ומכניסים את הסיר לשעתיים של בילוי.
  7. בערב מוציאים, מחייכים ונותנים לאורחים להתעלף.
הערות
אפשר להמיר את הטלה בנתח שפונדרה. שימו לב שהטעם משתנה.

 

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

קבלת עדכונים על