קציצות בשר ברוטב עגבניות

קציצות
קציצות בשר ברוטב עגבניות
מאת:: 
 
להיט גם בקרב הילדים. טוב חם וטוב קר וכחטיף (עדיף בהרבה מביסלי)
מרכיבים
  • חצי ק"ג בשר טחון
  • חצי ק"ג הודו אדום טחון
  • ביצה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • בצל מגורר
  • פלפל אדום
  • מעט פלפל חריף
  • 3 כפות זרעי פשתן טחונים (להשיג בחנויות טבע ולשמור בקירור)
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • שמן זית/ קוקוס לטיגון
  • 2 בצלים קצוצים
  • 4 שיני שום כתושות
  • 6 עגבניות קצוצות
  • עלי סלרי קצוצים גס
  • חצי כוס מים
הוראות
  1. מכינים את הקציצות: בקערה גדולה או במיקסר מערבבים יחדיו את הבשר, ביצה, פטרוזיליה, בצל מגורר, פלפל אדום, זרעי הפשתן, פלפל שחור, פלפל חריף ומלח.
  2. לשים את התערובת.
  3. מחממים מחבת פסים עבה, משמנים ומטגנים את הקציצות.
  4. מכינים את הרוטב: בסיר רחב ושטוח מטגנים את הבצלים הקצוצים, השום , עלי הסלרי והעגבניות. מוסיפים את המים, מתבלים ומאדים עד להסמכה.
  5. כשהרוטב מוכן, מכניסים את הקציצות ומבשלים יחד עם הרוטב במשך 5-10 דקות.

 

תגובות

  Subscribe  
קבלת עדכונים על