ספגטי זוקיני בפסטו

פסטה קישואים בפסטו
ספגטי זוקיני בפסטו
מאת:: 
 
מתגעגעים לפסטה ברוטב פסטו? עדי נעים שלחה לנו את גרסת הפליאו של אסף גת (בשלן מוכשר!)
מרכיבים
  • 4 קישואי זוקיני
  • 1 צרור בזיליקום טרי
  • חופן צנוברים/ אגוזים
  • שמן זית לכיסוי התערובת
  • פרמז'ן מגורר לפי הטעם
  • מלח (אם לא שמים פרמז'ן)
  • להגשה: חופן פטה/ בולגרית/ גבינת צאן
הוראות
  1. חותכים דק את הזוקיני למקלות דמויי ספגטי בעזרת סכין (או במכונה ייעודית).
  2. מכינים את הפסטו: טוחנים במיקסר את כל יתר המרכיבים, פרט לגבינה להגשה, עד לקבלת משחה חלקה.
  3. מחממים מחבת ומקפיצים את רצועות הזוקיני עד ש"מזיע" את רוב המים אבל עדיין מוצק ולא סמרטוטי ("אל דנטה"), כ-5-7 דקות.
  4. מורידים מהאש, מערבבים עם הפסטו ומגישים עם חופן פטה/ בולגרית/ גבינת צאן מפוזרת מעל.

 

תגובות

  Subscribe  
קבלת עדכונים על