Author: מערכת Paleo.co.il
אפשר לקחת סלמון, דג אירופאי בעליל, ולהפוך אותו לדג אדום חצי מרוקאי בלי בעיות. והטעם? מדהים
- 2 ק"ג פילה סלמון - חתוך לפרוסות
- 2 כפות שמן זית
- 2 עגבניות חתוכות
- 1 פלפל אדום חתוך (גמבה)
- צרור פטרוזיליה
- צרור כוסברה
- 3-4 שיני שום חתוכות גס
- לימון לא מקולף, שטוף וחתוך לרבעים
- קופסת רסק עגבניות
- 1-2 כוסות מים
- מכניסים למחבת רחבה את כל המרכיבים פרט לדג. לא מטגנים בנפרד לפני, מבשלים הכל יחד.
- בינתיים מסדרים את פרוסות הדג בתבנית.
- כשהרוטב מוכן שופכים אותו על הפרוסות הסלמון ומכניסים לתנור חם.
- אופים לא יותר מ-10 דקות. מוציאים, אוכלים ובוכים מהנאה.
Recipe by Paleo.co.il at https://paleo.co.il/recipes/red-salmon/
3.5.3229