פשטידת תרד ובצל עשירה - ללא גבינה |
Author: מערכת Paleo.co.il
פשטידת קלילה על טהרת התרד והבצל, ללא מוצרי חלב
- 800 גרם תרד טחון
- 3 בצלים גדולים קצוצים דק
- שיני שום קצוצות בנדיבות
- 5-6 ביצים טרופות
- מלח, פלפל
- במחבת מטגנים את הבצל על חום גבוה עד שהוא הופך לשקוף.
- מוסיפים את השום ונותנים לו להתבשל מעט עם הבצל.
- מוסיפים את התרד ומטגנים עם הבצל עד שהוא מצטמצם (במידה ומדובר בתרד טחון קפוא אז עד שהוא מפשיר).
- מתבלים במלח ופלפל או בכל רעיון יצירתי שעולה על דעתכם.
- מורידים מהאש, מוסיפים את הביצים הטרופות ומעבירים לתבנית אפייה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כשעה, עד שהציפוי שחום וקיסם שנכנס לפשטידה יוצא נקי.
לאפשרות חלבית, אפשר לפזר מעל התערובת בתבנית מעט גבינה מגוררת
Recipe by Paleo.co.il at https://paleo.co.il/recipes/spinach-pie/
3.5.3229