Author: מערכת Paleo.co.il
סלט קיצי שיכול להתאים לארוחת שישי, לחג או סתם לאמצע שבוע. המפתח למתכון מוצלח: נענע
- 7 קישואים בגודל בינוני
- שמן זית
- צרור נענע טרייה, מופרדת לעלים
- פלפל שחור גרוס
- מלח גס
- 5 שיני שום כתושות
- מיץ מחצי לימון
- פורסים את הקישואים לטבעות דקות.
- מחממים שמן זית במחבת רחבה ועמוקה (ווק/ סוטאז') ומכניסים את הקישואים הפרוסים. מערבבים ומוודאים שכל הקישואים מכוסים בשמן זית.
- משאירים על האש ומבשלים עד שהקישואים מתרככים, אבל שומרים על פריכות. מערבבים מדי פעם.
- מפזרים את הנענע, השום, המלח והפלפל, סוחטים את הלימון ומקפיצים למשך 5 דקות נוספות.
- ניתן להגיש חם או קר.
הסלט טעים גם אחרי לילה במקרר – אך יש לקחת בחשבון שהקישואים מתרככים
Recipe by Paleo.co.il at https://paleo.co.il/recipes/zucchini-salad/
3.5.3229