הרטטוי של אירית
Author: אירית חומסי
אחד המאכלים האהובים על צמחונים קדמונים, שמכיל ירקות מגוונים אבל לא דורש הרבה עבודה
מרכיבים
  • 1 חציל
  • 2 קישואים
  • חצי מגש דלעת
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 פלפל ירוק
  • 2 עגבניות
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 בצל קצוץ
  • 3  שיני שום פרוסות
  • שמן זית
  • ¼ כפית אורגנו
  • ⅛ כפית כוסברה טחונה
  • ¼ כפית טימין
  • ½ כוס בזיליקום טרי קצוץ
הוראות
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. חותכים לקוביות קטנות את החציל, הקישואים, הדלעת, הפלפלים והעגבניות. מניחים בתבנית ומפזרים מעל שמן זית ומלח.
  3. אופים במשך 20 דקות.
  4. מחממים מחבת עם שמן, ומטגנים את הבצל והשום עד שהבצל מתכרמל מעט.
  5. מוסיפים את הירקות האפויים ומבשלים ל-5 דקות נוספות.
  6. מתבלים באורגנו, כוסברה, טימין, בזיליקום, מלח ופלפל ומגישים.
Recipe by Paleo.co.il at https://paleo.co.il/recipes/ratatouille/