דלעת ערמונים ובשר טחון
דלעת ערמונים ובשר טחון
מאת:: מערכת Paleo.co.il
מעדן הנוצר משילוב של דלעת ערמונים, בשר טחון ורסק עגבניות ששלחה רויטל ברקת
מרכיבים
- 2 דלעת ערמונים
- חצי ק"ג בשר טחון
- 1 בצל גדול קצוץ
- 2-3 שיני שום קצוצות
- רסק עגבניות ללא סוכר
- שמן זית
- מלח גס, לפל שחור גרוס
הוראות
- חותכים את הדלעות לחצי מרוקנים מגרעינים.
- מזליפים מעל שמן זית, מלח גס, ופלפל גרוס שחור ומכניסים לשעה לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
- בינתיים מטגנים במחבת את הבצל עד שמשחים ולאחר מכן מוסיפים את השום ומקפיצים למשך כמה דקות.
- מוסיפים את הבשר הטחון, מעט רסק עגבניות ומלח פלפל ומבשלים למשך 30 דקות.
- כשהבשר מאפיר מפזרים את התערובת בשקעים של הדלעות ומניחים בתנור ל-30 דקות נוספות, עד שמשחים מלמעלה והדלעת רכה.
תגובות