סלמון בסגנון חריימה

סלמון ברוטב אדום
סלמון בסגנון חריימה
מאת:: 
 
אפשר לקחת סלמון, דג אירופאי בעליל, ולהפוך אותו לדג אדום חצי מרוקאי בלי בעיות. והטעם? מדהים
מרכיבים
  • 2 ק"ג פילה סלמון - חתוך לפרוסות
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 עגבניות חתוכות
  • 1 פלפל אדום חתוך (גמבה)
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • 3-4 שיני שום חתוכות גס
  • לימון לא מקולף, שטוף וחתוך לרבעים
  • קופסת רסק עגבניות
  • 1-2 כוסות מים
הוראות
  1. מכניסים למחבת רחבה את כל המרכיבים פרט לדג. לא מטגנים בנפרד לפני, מבשלים הכל יחד.
  2. בינתיים מסדרים את פרוסות הדג בתבנית.
  3. כשהרוטב מוכן שופכים אותו על הפרוסות הסלמון ומכניסים לתנור חם.
  4. אופים לא יותר מ-10 דקות. מוציאים, אוכלים ובוכים מהנאה.

 

תגובות

  Subscribe  
קבלת עדכונים על