צפו: הקשר בין אבולוציה, ביולוגיה ואומגה 3
4 מרצים, 300 אורחים, 300 כוסות יין ומנות בשר, 2 הגרלות, לקט-צייד ישראלי אחד, ואינספור חיוכים וסיפורים מרגשים!
ב-18/2/16 זה סוף סוף קרה. לראשונה בישראל, כנס מקצועי בנושא הפליאו, עם מרצים מרתקים ועם סיפורים מפתיעים. כל ההרצאות יעלו בקרוב אונליין, ועד אז תוכלו כבר כעת לראות את דברי הפתיחה (שש דקות בלבד, לא לדאוג), וגם את ניסוי הפליאו הגדול ביותר שנערך בארץ עד כה, בזמן אמת: כמה אנשים בקהל חוו שיפור משמעותי בבדיקות הדם שלהם לאחר המעבר לאורח החיים של הפליאו?
רוצים לדעת מה קרה? צפו בסרטון:
מעיין הנעורים התוך תאי: הקשר בין תזונה ואנרגיה לביוכימיה של שומנים
מהי מיטוכונדריה, כיצד תזונות המבוססות על סוכרים או על שומן משפיעות עליה ומה עלינו ללמוד מכך?
הרצאתה של ד”ר נטלי יגבי אוחנה, ביולוגית, מנכ”לית ומייסדת “מינוביה”:
מדורת השבט: האם השליטה באש והבישול הם המנוע של האבולוציה האנושית?
איך השפיעו האש, ובישול המזון בפרט, על ההתפתחות האנושית? מה הקשר בין המוח שלנו לבין בשר נא? והאם גישת המזון הנא (“Raw Food”) בעלת יתרונות בריאותיים?
הרצאתו של ד”ר גונן שרון, ארכיאולוג פרהיסטורי במכללת תל-חי:
ספורט בעצימות גבוהה ואמגה 3: הבדל קטן להישגים גדולים
למתקדמים: התהליכים הכימיים המתרחשים בגוף, איך אומגה 3 קשורה לפעילות גופנית בעצימות גבוהה ואיך נוכל לשפר את ההישגים שלנו באמצעות הביוכימיה של הגוף
הרצאתו של גיא בן צבי, מנכ”ל ומייסד “אומגה 3 גליל”:
שיחה עם מיכה חנונה: לקט-צייד ישראלי
דעאל שלו מראיין את מיכה חנונה, שהחליט לעזוב את 4 קירות הבטון שחי בהם ולעבור לחיות שנה ביער עם אשתו ובנו בן השנה:
מי ומה היה שם? כמה תמונות שצילם בועז בן אלי
תגובות