מחבת פטריות עם בצל

פטריות
מחבת פטריות עם בצל
מאת:: 
 
חומרים מעטים, כמה דקות על האש ויש לכם תוספת נהדרת
מרכיבים
  • 2 סלסילות פטריות, חתוכות לפרוסות
  • 3 בצלים חתוכים לטבעות קצרות
  • שמן קוקוס/ גהי/ שמן זית (לפי הטעם)
  • מלח ופלפל
  • עלי זעתר / אורגנו קצוצים
הוראות
  1. מחממים מחבת עמוקה (ווק / סוטאז') עם שמן ומכניסים את הבצל החתוך.
  2. מקפיצים עד שהבצל שקוף, כ-10 דקות.
  3. מוסיפים את הפטריות ומערבבים היטב. מוודאים שכמה שיותר פטריות מכוסות בשמן ושהפטריות נוגעות בתחתית המחבת.
  4. מקפיצים על אש בינונית עד שהפטריות מתרככות והנוזלים יוצאים מהן.
  5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים את עלי הזעתר/ האורגנו הקצוצים, מקפיצים למשך 5 דקות נוספות ומגישים חם.
הערות
אפשר לשדרג את המתכון ולהוסיף כחצי כוס יין לבן, ולבשל עד שהוא מתאדה.

 

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

  Subscribe  
קבלת עדכונים על