מרק כתומים ותבלינים (AIP)

מרק כתום
מרק כתומים ותבלינים (AIP)
מאת:: 
 
מרק כתום עם טעמים עזים, המתאים גם לפרוטוקול האוטואימיוני
מרכיבים
  • 3 בטטות קלופות, חתוכות גס
  • 4 בצלים חתוכים לרבעים
  • 2 מגשי דלעת, קלופה וחתוכה גס
  • 5 גזרים קלופים, חתוכים גס
  • 5 שיני שום פרוסות
  • 5 ס"מ ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 2 כפיות אגוז מוסקט מגורר
  • 2 כפיות ציפורן טחונה
  • מלח גס
  • אופציונלי: 1 כף קינמון טחון
  • מים/ ציר
  • אופציונלי: 500 מ"ל קרם קוקוס
הוראות
  1. מכניסים לסיר גדול את הירקות הכתומים, הבצל והשום. ממלאים במים/ ציר עד לכיסוי הירקות.
  2. מעמידים את הסיר על האש, מכסים ומביאים לרתיחה.
  3. לאחר הרתיחה, מקטינים את האש ומבשלים כ-20 דקות, עד שהירקות רכים לגמרי.
  4. מורידים מהאש ובעזרת בלנדר יד טוחנים את המרק.
  5. מוסיפים את הג'ינג'ר והתבלינים היבשים, ומערבבים היטב. אם מעוניינים, אפשר להוסיף קרם קוקוס בשלב זה.
  6. מחזירים לאש ומבשלים למשך 5-10 דקות נוספות.
  7. להגשה: מחלקים לקעריות ומניחים עלים ירוקים (פטרוזיליה/ שמיר/ נענע) לקישוט.

 

2
תגובות

1 Comment threads
1 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
קבלת עדכונים על
נינה

אפשר להקפיא אותו?