שוקו פליאו לרגישים לחלב

שוקו
שוקו פליאו לרגישים לחלב
מאת:: 
 
לאלו שלא יכולים לתבל את השוקו או הקפה שלהם בשמנת מתוקה וחמאה נבנה המתכון הזה. אחרי הרבה ניסוי וטעייה, וטעם מר מאוד, נמצאה נוסחת הפלא. אפשר לשתות את השוקו קר או חם - הוא מפנק בכל מצב. נוח להכין את השוקו עם עם מיקסר יד אבל ערבוב ידני הוא גם אפשרי
מרכיבים
  • 20 גר' חמאת קקאו
  • 1 כפית אבקת קקאו
  • 200 מ"ל חלב קוקוס (אפשר למהול חצי מהכמות במים חמים)
  • חצי כפית סטיביה וניל/ דבש
הוראות
  1. מניחים את חמאת הקקאו בספל וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות.
  2. כשחמאת הקקאו נוזלית, מוסיפים את אבקת הקקאו ומערבבים היטב בעזרת מערבל (ידני או חשמלי).
  3. מחממים מעט את חלב הקוקוס ושופכים לתוך הספל עם חמאת הקקאו והאבקה.
  4. ממתיקים, מערבבים היטב ושותים בהנאה.

 

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

קבלת עדכונים על