כרובית שלמה מוקרמת בתנור

כרובית מוקרמת

 

כרובית שלמה מוקרמת בתנור
מאת:: 
 
הכרובית המוקרמת לא דורשת הרבה עבודה אבל היא משגעת אורחים ומשדרגת כל ארוחה
מרכיבים
  • כרובית שלמה
  • שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 50 גרם גבינה שמנה מגוררת
הוראות
  1. שוטפים היטב את הכרובית.
  2. מרתיחים מים בסיר שיכול להכיל את כל הכרובית ומניחים אותה כשהעלים כלפי מטה, והגבעול כלפי מעלה.
  3. מבשלים במשך 15-20 דקות, עד שהכרובית מתרככת - אבל לא יותר מדי.
  4. מוציאים מהסיר ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. מברישים את הכרובית בשמן זית בנדיבות ומפזרים מעל מלח גס ופלפל שחור. מוסיפים את הגבינה המגוררת כך שתכסה כמה שיותר מהכרובית.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לחצי שעה, או עד שהכרובית מזהיבה מעט.

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

קבלת עדכונים על