הממולאים של תמי

ממולאים
הממולאים של תמי
מאת:: 
 
צריך רק קצת השקעה והרבה אהבה להכנת הממולאים הביתיים הללו. זהירות ממכר!
מרכיבים
  • 3 קישואים גדולים
  • 2 פלפלים
  • 300 גרם בשר צלעות טחון
  • 1 שניצל חתוך לקוביות קטנות
  • בצל קצוץ
  • פטרוזליה קצוצה
  • <רסק עגבניות (של "טל")
  • שמן זית
  • מים חמים
  • מלח, פלפל שחור, פפריקות
הוראות
  1. חוצים את הקישואים לחצי ומרוקנים מהתכולה. את ה"בשר" של הקישוא שהוצאנו מערבבים עם הבשר הטחון.
  2. מוסיפים לבשר הטחון את קוביות השניצל, בצל ופטרוזליה ואת שאר התבלינים. מערבבים למרקם אחיד.
  3. ממלאים את הקליפה של הקישואים במלית. את החלק העליון של הפלפלים חותכים ומכניסים גם אליהם את התערובת.
  4. להכנת הרוטב: מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את הרסק ומוסיפים מים רותחים. מתבלים לפי הטעם ומכניסים את הממולאים לסיר.
  5. מכניסים באהבה לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה וחצי. בשעה הראשונה נכסה את הכלי, ובמחצית השעה השנייה נבשל ללא הכיסוי.

 

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

  Subscribe  
קבלת עדכונים על