סלמון פשוט-פשוט וטעים-טעים

סלמון
סלמון פשוט-פשוט וטעים-טעים
מאת:: 
 
הסלמון הפשוט ביותר ועם זאת הוא תמיד מרשים. מצוין לאירוח או לערב עייף
מרכיבים
  • 1.5 ק"ג פילה סלמון
  • שמן זית בנדיבות
  • 7 שיני שום כתושות
  • לימון שלם
  • ענפי רוזמרין בשפע
  • טימין/ אורגנו יבשים
הוראות
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכסים תבנית אפייה בנייר כסף שאורכו כפול מהתבנית. על נייר הכסף מניחים נייר אפייה, ועליו את נתח הסלמון כשהעור כלפי מטה.
  3. מפזרים מעל הסלמון שמן זית ותבלינים יבשים בנדיבות, שיני שום וענפי רוזמרין.
  4. חוצים את הלימון וסוחטים אותו מעל הנתח.
  5. מכסים את הסלמון בנייר אפייה נוסף, ועוטפים היטב בעזרת המחצית השנייה של נייר הכסף.
  6. מכניסים לתנור ל-20 דקות ומגישים חם.

 

תגובות

  Subscribe  
קבלת עדכונים על