סלמון קריספי
סלמון קריספי
מאת:: מערכת Paleo.co.il
אצבעות סלמון מהירות, פשוטות ומהממות שחייבים לטרוף
מרכיבים
- 1.5 ק"ג פילה סלמון
- שמן זית
- תערובת טוסקנה של "התבלינים של איילת"
הוראות
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- חותכים את נתח הסלמון לפרוסות ברוחב כ-3 ס"מ ומסדרים בתבנית גדולה.
- שופכים כף שמן זית על כל חתיכה, ומורחים היטב על הסלמון בעזרת "גב" הכף או בעזרת מברשת.
- בעזרת כפית, מפזרים על כל נתח שכבה אחידה של תערובת "טוסקנה". ככל שעל הנתח יהיה יותר "טוסקנה", כך הוא יהיה יותר פריך.
- מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות, עד שהנתחים בצבע בהיר והשכבה העליונה של התבלינים קריספית.
- להגשה, מסדרים את הנתחים בצורת שמש ומקשטים עם עלים ירוקים.
תגובות