פשטידת תרד ובצל עשירה – ללא גבינה

פשטידת תרד

 

פשטידת תרד ובצל עשירה - ללא גבינה
מאת:: 
 
פשטידת קלילה על טהרת התרד והבצל, ללא מוצרי חלב
מרכיבים
  • 800 גרם תרד טחון
  • 3 בצלים גדולים קצוצים דק
  • שיני שום קצוצות בנדיבות
  • 5-6 ביצים טרופות
  • מלח, פלפל
הוראות
  1. במחבת מטגנים את הבצל על חום גבוה עד שהוא הופך לשקוף.
  2. מוסיפים את השום ונותנים לו להתבשל מעט עם הבצל.
  3. מוסיפים את התרד ומטגנים עם הבצל עד שהוא מצטמצם (במידה ומדובר בתרד טחון קפוא אז עד שהוא מפשיר).
  4. מתבלים במלח ופלפל או בכל רעיון יצירתי שעולה על דעתכם.
  5. מורידים מהאש, מוסיפים את הביצים הטרופות ומעבירים לתבנית אפייה.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כשעה, עד שהציפוי שחום וקיסם שנכנס לפשטידה יוצא נקי.
הערות
לאפשרות חלבית, אפשר לפזר מעל התערובת בתבנית מעט גבינה מגוררת

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

קבלת עדכונים על