לשון ברוטב

תבשיל לשון
לשון ברוטב
מאת:: 
 
בשר שומני ועשיר בג'לטין ברוטב שמשגע את בלוטות הטעם
מרכיבים
  • לשון בקר
  • 3 בצלים חתוכים לרצועות
  • חצי צרור סלרי קצוץ (ללא העלים)
  • 2-3 כפות חרדל דיז'ון גדושות
  • כוסברה קצוצה
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • 1-2 כוסות מים
  • שמן קוקוס
הוראות
  1. מבשלים את הלשון בסיר לחץ לשעה וחצי או שעתיים. מקררים, מקלפים ופורסים. שומרים כוס מנוזלי הבישול
  2. (אם אין סיר לחץ מבשלים בסיר רגיל במשך 3 שעות)
  3. בסיר שמים שמן קוקוס ומאדים את הבצלים.
  4. מוסיפים את הסלרי ומבשלים עד שמתרכך.
  5. מכניסים את החרדל, מערבבים ומוסיפים את הלשון הפרוסה יחד עם כוס מנוזלי הבישול ועוד כוס או שתיים מים.
  6. מתבלים בפלפל שחור גרוס וקצת מלח ומבשלים יחד ברתיחה עדינה עוד לפחות חצי שעה עד שהרוטב מצטמצם.

 

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

  Subscribe  
קבלת עדכונים על