סלמון בקשקשת פטריות

סלמון עם פטריות
סלמון בקשקשת פטריות
מאת:: 
 
מתכון יצירתי, צבעוני וריחני שעושה טוב בלב ובבטן מאת ליאור באראט
מרכיבים
  • פילה סלמון טרי (ניתן להשתמש גם במופשר)
  • סלסלת פטריות
  • 50 גרם חמאה רכה
  • לימון פרוס דק
  • 3 ענפי רוזמרין
  • עשרה אגוזי מלך
  • פלפל שחור גרוס גס
  • מלח גס
  • גבינת פרמז'ן
הוראות
  1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  2. מניחים את נתח הסלמון על נייר אפיה ומורחים בחמאה הרכה.
  3. פורסים את הפטריות ומניחים על הדג בצורת קשקשים ומפזרים את אגוזי המלך ואת פרוסות הלימון מסביב.
  4. מקשטים בענפי רוזמרין ומכניסים לתנור ל-20 דקות.
  5. כשהסלמון מוכן מפזרים פרמז'ן מעל וחוגגים.

 

1
תגובות

1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
קבלת עדכונים על
Rachel Lahav

האם צריך לכסות את הדג בתנור?