פצצות שומן הקוקוס של דונה דגן
פצצות שומן הקוקוס של דונה דגן
מאת:: דונה דגן
פצצות שומן קוקוס ממכרות ובעיקר - אוטואימיוניות
מרכיבים
- כוס חמאת קוקוס
- כוס חלב קוקוס
- כפית תמצית וניל
- 4 כפות אבקת חרובים
- שבבי קוקוס לציפוי
- אופציונלי: 3-4 טיפות שמן מנטה ארומטי
הוראות
- מניחים קערה בתוך סיר עם מים רותחים.
- מכניסים לקערה את חלב הקוקוס ואבקת החרובים ומערבבים עד להתמוססות האבקה.
- מוסיפים את תמצית הוניל ושמן המנטה ומערבבים.
- כשהתערובת אחידה מוסיפים את חמאת הקוקוס ומערבבים היטב עד שהתערובת ללא גושים.
- מורידים את הסיר מהאש ומניחים לתערובת להצטנן לטמפרטורה המאפשרת עבודה עם הידיים.
- מגלגלים כדורים ומצפים בשבבי קוקוס.
- מכניסים לקירור בקופסה אטומה עד להגשה.
תגובות