ספגטי זוקיני בפסטו
ספגטי זוקיני בפסטו
מאת:: מערכת Paleo.co.il
מתגעגעים לפסטה ברוטב פסטו? עדי נעים שלחה לנו את גרסת הפליאו של אסף גת (בשלן מוכשר!)
מרכיבים
- 4 קישואי זוקיני
- 1 צרור בזיליקום טרי
- חופן צנוברים/ אגוזים
- שמן זית לכיסוי התערובת
- פרמז'ן מגורר לפי הטעם
- מלח (אם לא שמים פרמז'ן)
- להגשה: חופן פטה/ בולגרית/ גבינת צאן
הוראות
- חותכים דק את הזוקיני למקלות דמויי ספגטי בעזרת סכין (או במכונה ייעודית).
- מכינים את הפסטו: טוחנים במיקסר את כל יתר המרכיבים, פרט לגבינה להגשה, עד לקבלת משחה חלקה.
- מחממים מחבת ומקפיצים את רצועות הזוקיני עד ש"מזיע" את רוב המים אבל עדיין מוצק ולא סמרטוטי ("אל דנטה"), כ-5-7 דקות.
- מורידים מהאש, מערבבים עם הפסטו ומגישים עם חופן פטה/ בולגרית/ גבינת צאן מפוזרת מעל.
תגובות