הקדירה של טל צוריאל

אסאדו פודמפ
הקדירה של טל צוריאל
מאת:: 
 
קדירה פשוטה המתאימה לנמנעים ממזונות הפודמפ (FODMAP) ויכולה לעבוד גם באמצע שבוע וגם לחג
מרכיבים
  • 1 ק״ג כתף בקר חתוך לקוביות
  • כוס יין
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 1 כוס ציר בשר/עצמות
  • 4 גזרים
  • 3 תפוחי אדמה גדולים (מי שאיננו אוכל לפי פודמאפ ובאתגר: אפשר להמיר בבטטות)
  • 2 חבילות פטריות שימג׳י או חצי חבילה שעועית ירוקה (אופציונלי)
  • 2 עלי דפנה
  • אורגנו וטימין טריים
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
הוראות
  1. מטגנים את הבשר עד השחמה בשמן קוקוס או בשומן בקר.
  2. מוסיפים את היין, הציר והתבלינים ומבשלים כשעתיים וחצי על אש קטנה.
  3. לאחר מכן מוסיפים את הירקות ורסק העגבניות.
  4. מבשלים עוד כשעה וחצי (עד לריכוך הירקות) על אש נמוכה.
  5. מצמצמים את הנוזלים לפי הצורך.
  6. אפשר להוסיף חבילה של ערמונים בוואקום.

 

תגובות

  Subscribe  
קבלת עדכונים על