שעועית ירוקה מוקפצת

שעועית ירוקה
שעועית ירוקה מוקפצת
מאת:: 
 
תוספת קלילה שמצריכה מעט עבודה ומעט חומרים אבל יוצאת מצוין כל פעם
מרכיבים
  • 800 גרם שעועית ירוקה קפואה/ טרייה
  • 10 שיני שום פרוסות
  • שמן זית / גהי
  • מלח, פלפל
הוראות
  1. מחממים מחבת עמוקה (ווק) עם שמן זית.
  2. כשהשמן חם, מכניסים את השעועית הירוקה (אם היא קפואה אין צורך להפשיר אותה לפני).
  3. מערבבים היטב ומוודאים שכל השעועית מכוסה שמן.
  4. מבשלים עד שהשעועית מתרככת, אבל לא מדי. מדי פעם מערבבים היטב ומקפיצים את הווק.
  5. כשהשעועית התרככה מוסיפים את פרוסות השום, ומקפיצים יחד.
  6. מתבלים במלח ופלפל ונותנים להתבשל למשך 2-3 דקות.
  7. מגישים חם ישר מהאש.

 

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

קבלת עדכונים על