פשטידת שבועות – ללא גבינה!

פשטידה לשבועות
פשטידת שבועות - ללא גבינה!
מאת:: 
 
פשטידה במינימום זמן הכנה וללא מוצרי חלב שמתאימה לכל ארוחה חגיגית - או סתם לאמצע שבוע
מרכיבים
  • 3 קישואים
  • 2 בטטות
  • 2 בצלים
  • 4-5 ביצים
  • ¾ כוס שמן זית
  • חצי כוס קמח אורז
הוראות
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בינתיים מגררים את הקישואים והבטטות, קוצצים דק מאוד את הבצל ומערבבים ביחד.
  3. מוסיפים את יתר המרכיבים - ביצים, שמן זית וקמח אורז - ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור ל-45 דקות עד שהפשטידה משחימה.

 

תגובות

  Subscribe  
קבלת עדכונים על