סלמון בקשקשת פטריות
סלמון בקשקשת פטריות
מאת:: מערכת Paleo.co.il
מתכון יצירתי, צבעוני וריחני שעושה טוב בלב ובבטן מאת ליאור באראט
מרכיבים
- פילה סלמון טרי (ניתן להשתמש גם במופשר)
- סלסלת פטריות
- 50 גרם חמאה רכה
- לימון פרוס דק
- 3 ענפי רוזמרין
- עשרה אגוזי מלך
- פלפל שחור גרוס גס
- מלח גס
- גבינת פרמז'ן
הוראות
- מחממים תנור ל-175 מעלות.
- מניחים את נתח הסלמון על נייר אפיה ומורחים בחמאה הרכה.
- פורסים את הפטריות ומניחים על הדג בצורת קשקשים ומפזרים את אגוזי המלך ואת פרוסות הלימון מסביב.
- מקשטים בענפי רוזמרין ומכניסים לתנור ל-20 דקות.
- כשהסלמון מוכן מפזרים פרמז'ן מעל וחוגגים.
האם צריך לכסות את הדג בתנור?