סינטה בפפריקה

סינטה
סינטה בפפריקה
מאת:: 
 
תערובת תבלינים נכונה, השרייה וצלייה יפיקו נתח עסיסי וטעים, שמשתלב נהדר עם מגוון תוספות
מרכיבים
  • נתח סינטה
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 4 כפיות מלח ים אטלנטי
  • 4 כפיות פלפל שחור גרוס
  • 4 כפיות אבקת שום
  • 2 כפיות רוזמרין מיובש
  • 2 כפיות אורגנו מיובש
  • 1 כפית חרדל
הוראות
  1. מערבבים את כל התבלינים ומפזרים בנדיבות על הנתח. מכסים היטב ומכניסים למקרר ל-3-4 שעות על מנת שהטעמים ייספגו.
  2. מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות).
  3. צולים את הנתח על רשת במשך 10 דקות כדי לסגור אותו. מומלץ להניח מתחת לרשת תבנית שתקלוט את כל הנוזלים.
  4. מורידים את הטמפרטורה בתנור ל-180 מעלות למשך שעה, ובודקים בעזרת מדחום בישול עד שהטמפ' בתוך הנתח היא 60 מעלות לדרגת מדיום.
  5. כשהנתח מוכן מוציאים מהתנור ונותנים לו לנוח בטמפרטורת החדר כ-10 דקות כדי שהמיצים לא ייצאו בעת החיתוך. פורסים דק ומגישים עם רוטב פלפלת ושמנת, רוטב יין אדום או בפני עצמו.
הערות
אפשר לשמור את הנתח במקרר ולפרוס ממנו למחרת פרוסות קרות דקות - לפעמים זה אפילו טעים יותר מהנתח החם.

 

תגובות

  Subscribe  
קבלת עדכונים על