בטטות הבית

בטטות
בטטות הבית
מאת:: 
 
ההכנה המהירה, הריחות בבית והטעם הופכים את הבטטות האלה למאכל קבוע בארוחות שישי - שם הן נגמרות בתוך שניות. מביך לפעמים כמה זה פשוט וטעים
מרכיבים
  • 5 בטטות
  • 4 ענפי טימין
  • פפריקה מתוקה
  • שמן זית
  • מלח ים אטלנטי
הוראות
  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מקלפים את הבטטות וחותכים לטבעות דקות. ככל שהטבעות יהיו דקות יותר, כך הבטטות יהיו יותר קריספיות והאפייה תהיה קצרה יותר.
  3. בקערה גדולה מערבבים את שמן הבית עם הפפריקה המתוקה (אנחנו אוהבים לפנק בכמות הפפריקה), ומכניסים את הבטטות.
  4. מוודאים שאף טבעת בטטה לא נשארת יחפה מרוטב.
  5. משטחים את התערובת על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים כמה שניתן. אם משתמשים בתניות קטנות, כדאי לפצל על פני כמה תבניות כדי שכל הבטטות ייחשפו במידה אחידה לחום.
  6. מפזרים מעל מלח ים אטלנטי ואת ענפי הטימין (אם משתמשים בטימין יבש, ולא בענפים, כדאי להכניסו לתערובת השמן והפפריקה).
  7. אופים 30 דקות, עד שהבטטות שחומות מעט.

 

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

  Subscribe  
קבלת עדכונים על