שעועית ירוקה מוקפצת
שעועית ירוקה מוקפצת
מאת:: מערכת Paleo.co.il
תוספת קלילה שמצריכה מעט עבודה ומעט חומרים אבל יוצאת מצוין כל פעם
מרכיבים
- 800 גרם שעועית ירוקה קפואה/ טרייה
- 10 שיני שום פרוסות
- שמן זית / גהי
- מלח, פלפל
הוראות
- מחממים מחבת עמוקה (ווק) עם שמן זית.
- כשהשמן חם, מכניסים את השעועית הירוקה (אם היא קפואה אין צורך להפשיר אותה לפני).
- מערבבים היטב ומוודאים שכל השעועית מכוסה שמן.
- מבשלים עד שהשעועית מתרככת, אבל לא מדי. מדי פעם מערבבים היטב ומקפיצים את הווק.
- כשהשעועית התרככה מוסיפים את פרוסות השום, ומקפיצים יחד.
- מתבלים במלח ופלפל ונותנים להתבשל למשך 2-3 דקות.
- מגישים חם ישר מהאש.
תגובות