מעדן הבטטות האפויות של ערן

בטטות
מעדן הבטטות האפויות של ערן
מאת:: 
 
בטטות מתקתקות עם בצל סגול וזעתר- שילוב טעמים מנצח!
מרכיבים
  • 8 בטטות בינוניות
  • בצל סגול בינוני חתוך לחצאי פרוסות דקות
  • זעתר- תערובת, למרות שאפשר גם עלים טריים של אורגנו
  • מלח גס
  • סילאן (טבעי - בלי סוכר)
  • 100 גרם חמאה
  • שמן זית לשימון
הוראות
  1. לחמם תנור ל-200 מעלות.
  2. לקלף את הבטטות ולפרוס לפרוסות של 1 ס״מ עובי.
  3. לסדר בתבנית אפיה מרוחה בשמן זית.
  4. לפזר זעתר ומלח גס, לשפוך סילאן - כל אלה לפי הטעם.
  5. לפזר חצאי פרוסות דקיקות של בצל סגול. על הכל לפזר קוביות חמאה ולהכניס לאפיה עד שהבטטות רכות, כ-40 דקות.
הערות
מי שרוצה לקצר תהליכים - אפשר לרכך את הבטטות במיקרו בזמן שפורסים את הבצל וחותכים את החמאה.

 

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

  Subscribe  
קבלת עדכונים על