אסאדו טלה בתנור
אסאדו טלה בתנור
מאת:: דעאל שלו, "מר קדמוני"
אסאדו שהוא חגיגה לחושים
מרכיבים
- קילו וחצי אסאדו טלה (עם עצם)
- 2 גזרים
- 2 סלקים קטנים
- 2 שומרים
- 1 קולורבי
- חצי סלרי
- רבע צרור שמיר
- חרדל דיז'ון (למי שאינו ב-aip)
- שמן זית
הוראות
- חותכים את האסאדו לקוביות גדולות ושמים בתבנית.
- מכינים בקערית תערובת של שמן זית, שמיר קצוץ, חרדל ופלפל שחור ומעסים עם זה היטב את האסאדו וקצת את הירקות.
- מניחים את האסאדו על הירקות, כשהעצמות למטה, ומכניסים לא מכוסה לתנור חם מאוד ל-20 דקות.
- מנמיכים את האש ל-110 מעלות ומשאירים עוד 3 שעות לפחות לא מכוסה.
תגובות