אסאדו טלה בתנור

תבשיל
אסאדו טלה בתנור
מאת:: 
 
אסאדו שהוא חגיגה לחושים
מרכיבים
  • קילו וחצי אסאדו טלה (עם עצם)
  • 2 גזרים
  • 2 סלקים קטנים
  • 2 שומרים
  • 1 קולורבי
  • חצי סלרי
  • רבע צרור שמיר
  • חרדל דיז'ון (למי שאינו ב-aip)
  • שמן זית
הוראות
  1. חותכים את האסאדו לקוביות גדולות ושמים בתבנית.
  2. מכינים בקערית תערובת של שמן זית, שמיר קצוץ, חרדל ופלפל שחור ומעסים עם זה היטב את האסאדו וקצת את הירקות.
  3. מניחים את האסאדו על הירקות, כשהעצמות למטה, ומכניסים לא מכוסה לתנור חם מאוד ל-20 דקות.
  4. מנמיכים את האש ל-110 מעלות ומשאירים עוד 3 שעות לפחות לא מכוסה.

 

תגובות

  Subscribe  
קבלת עדכונים על