אסאדו חגיגי לפודמפ
אסאדו חגיגי לפודמפ
מאת:: מערכת Paleo.co.il
פשוט ומצוין: זורקים הכל לקדירה ונותנים לתנור לעשות את כל השאר
מרכיבים
- 2 ק"ג אסאדו חתוך לקוביות גדולות
- 3 גזרים קלופים
- 1 שומר
- עלי סלרי מ-3 גבעולים
- שורש פטרוזיליה קלוף
- אופציונלי: 2 תפו"א מקולפים
- אופציונלי: 2 עגבניות
- שמן זית בנדיבות
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- 2 כפות חרדל איכותי (למי שאינו ב-aip)
- 1 כף מייפל טהור (למי שאינו ב-aip)
- 5 ענפי מרווה
- טימין יבש בנדיבות
- אופציונלי: יין לבן
הוראות
- חותכים גס את הירקות לרבעים ופורסים את שורש הפטרוזיליה לפרוסות עבות.
- זורקים הכל לקדירה או סיר כבד ומניחים מעל את קוביות האסאדו.
- מערבבים את התבלינים בקערה נפרדת לתערובת ומורחים את הבשר והירקות בה. סוגרים את הקדירה.
- מחממים תנור ל-230 מעלות ומכניסים את הקדירה ל-20 דקות לחום הגבוה.
- מנמיכים ל-110 מעלות ונותנים להתבשל למשך 3 שעות לפחות.
תגובות