פטריות ממולאות ומנצחות

פטריות ממולאות ומנצחות של אירית
מאת:: אירית חומסי
ב-5 מרכיבים יש לכם מנה יצירתית שדורשת מעט מאוד עבודה ובעיקר מרשימה ביותר
מרכיבים
- 10 פטריות גדולות (שמפיניון/ פורטובלו)
- שמן זית להברשה
- 100 גרם גבינה שמנה (פרמז'ן, מוצרלה, קשקבל)
- 10 ביצים
- פטרוזיליה/ רוזמרין לקישוט
הוראות
- מפרידים את הפטריות מה"רגליים" ומניחים על תבנית, כך שהפתח כלפי מעלה.
- עוטפים כל פטרייה בשמן זית בעזרת מברשת.
- מניחים בכל פטריה חתיכת גבינה ומצמידים לתחתית.
- שוברים ביצה לתוך כל פטרייה ומקשטים ברוזמרין/ פטרוזיליה.
- אופים ב-180 מעלות למשך 15 דקות, עד שהגבינה נמסה והביצה מבושלת – אך לא לגמרי.
תגובות