פטריות ממולאות ומנצחות

פטריות ממולאות
פטריות ממולאות ומנצחות של אירית
מאת:: 
 
ב-5 מרכיבים יש לכם מנה יצירתית שדורשת מעט מאוד עבודה ובעיקר מרשימה ביותר
מרכיבים
  • 10 פטריות גדולות (שמפיניון/ פורטובלו)
  • שמן זית להברשה
  • 100 גרם גבינה שמנה (פרמז'ן, מוצרלה, קשקבל)
  • 10 ביצים
  • פטרוזיליה/ רוזמרין לקישוט
הוראות
  1. מפרידים את הפטריות מה"רגליים" ומניחים על תבנית, כך שהפתח כלפי מעלה.
  2. עוטפים כל פטרייה בשמן זית בעזרת מברשת.
  3. מניחים בכל פטריה חתיכת גבינה ומצמידים לתחתית.
  4. שוברים ביצה לתוך כל פטרייה ומקשטים ברוזמרין/ פטרוזיליה.
  5. אופים ב-180 מעלות למשך 15 דקות, עד שהגבינה נמסה והביצה מבושלת – אך לא לגמרי.

 

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

קבלת עדכונים על