פאי פיצה ללא קמח וללא גבינה

פאי פיצה

 

פאי פיצה ללא קמח וללא גבינה
מאת:: 
 
פאי על בסיס ביצים שאפשר להתפרע איתו בתוספות הפיצה ולהנות מטעם איטלקי
מרכיבים
  • 1 פחית שימורים גדולה של עגבניות מרוסקות
  • 1 בצל קצוץ דק-דק
  • 2 כפיות שום כתוש
  • 8 ביצים
  • שמן זית
  • תערובת "פילדלפיה"
  • פלפל שחור
  • עשבי תיבול לקישוט: בזיליקום, אורגנו, טימין, מרווה... לפי הטעם
  • תוספות מעל: זיתים, טונה, גבינה, פטריות....
הוראות
  1. טורפים את הביצים ומנפחים אותן מעט. מוסיפים את שמן הזית וטורפים עוד קצת.
  2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בכלי נפרד: עגבניות מרוסקות, בצל, שום ותבלינים.
  3. משמנים תבנית ושופכים אליה את תערובת הביצים. אחרי שהתערובת מכסה את התבנית שופכים בעדינות את רוטב העגבניות מעל כך שיתערבב כמה שפחות עם הביצים.
  4. מקשטים בעשבי תיבול ותוספות מעל בעדינות.
  5. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40-60 דקות, עד שהחלק העליון משחים והפאי יציב.

2
תגובות

1 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
קבלת עדכונים על
Tzvia Bar-Lev

מה זה תערובת פילדלפיה?

תערובת פילדלפיה היא של חברת “טעם-וריח” ,(בסגנון פפריקה מעושנת. יש להשיג במדף התבלינים בסופר.
ראי כאן:
https://www.tv-spices.co.il/product/%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%94-%D7%AA%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%AA-%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%95%D7%9C/