פאי פיצה ללא קמח וללא גבינה
פאי פיצה ללא קמח וללא גבינה
מאת:: מערכת Paleo.co.il
פאי על בסיס ביצים שאפשר להתפרע איתו בתוספות הפיצה ולהנות מטעם איטלקי
מרכיבים
- 1 פחית שימורים גדולה של עגבניות מרוסקות
- 1 בצל קצוץ דק-דק
- 2 כפיות שום כתוש
- 8 ביצים
- שמן זית
- תערובת "פילדלפיה"
- פלפל שחור
- עשבי תיבול לקישוט: בזיליקום, אורגנו, טימין, מרווה... לפי הטעם
- תוספות מעל: זיתים, טונה, גבינה, פטריות....
הוראות
- טורפים את הביצים ומנפחים אותן מעט. מוסיפים את שמן הזית וטורפים עוד קצת.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בכלי נפרד: עגבניות מרוסקות, בצל, שום ותבלינים.
- משמנים תבנית ושופכים אליה את תערובת הביצים. אחרי שהתערובת מכסה את התבנית שופכים בעדינות את רוטב העגבניות מעל כך שיתערבב כמה שפחות עם הביצים.
- מקשטים בעשבי תיבול ותוספות מעל בעדינות.
- מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40-60 דקות, עד שהחלק העליון משחים והפאי יציב.
מה זה תערובת פילדלפיה?
תערובת פילדלפיה היא של חברת “טעם-וריח” ,(בסגנון פפריקה מעושנת. יש להשיג במדף התבלינים בסופר.
ראי כאן:
https://www.tv-spices.co.il/product/%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%94-%D7%AA%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%AA-%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%95%D7%9C/