סלט חצילים ושמיר
סלט חצילים ושמיר
מאת:: מערכת Paleo.co.il
לא עוד סלט חצילים משעמם, אלא סלט עם טוויסט חמצמץ ושמירי
מרכיבים
- 3 חצילים בינוניים
- חצי צרור שמיר טרי, קצוץ
- מיץ מלימון שלם (ואפילו יותר)
- שמן זית בנדיבות
- מלח ופלפל שחור גרוס
הוראות
- מחממים תנור ל-200 מעלות
- חותכים את החצילים לקוביות בגודל 1-2 ס"מ ומכניסים לקערה גדולה. מזלפים בשמן זית ומערבבים היטב.
- מעבירים את קוביות החצילים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור ל-50 דקות, עד שהחצילים משחימים קלות ומתרככים.
- מעבירים את החצילים לקערה, מוסיפים את השמיר וסוחטים לפחות לימון אחד.
- מוסיפים שמן זית בנדיבות, מלח ופלפל ומגישים.
הערות
את הסלט אפשר לאכול גם למחרת, והוא אפילו טעים עוד יותר אחרי לילה במקרר
תגובות