ביצה בקן אבוקדו
ביצה בקן אבוקדו
מאת:: מערכת Paleo.co.il
ארוחת בוקר קלילה, מהירה וטעימה. מומלץ גם לאכול בתור ארוחת ערב או סתם כנשנוש
מרכיבים
- 1 אבוקדו בשל, חצוי לאורכו ללא הגלעין
- 2 ביצים
- 1 גבעול בצל ירוק קצוץ
- אורגנו
- שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מפזרים מעט שמן זית בתוך כל אחד משקעי האבוקדו, שוצרים לאחר הוצאת הגרעין.
- שוברים ביצה אחת ומכניסים לשקע באחד מחצאי האבוקדו. חוזרים על כך עם הביצה השנייה בחצי השני.
- מפזרים מעל בצל ירוק, אורגנו, מלח ופלפל
- מניחים בתבנית ומכניסים לתנור. אופים 15-20 דקות, עד שהביצים מבושלות והחלבון יציב.
- אוכלים חם.
תגובות