מרק עוף קלאסי עם “אטריות”

מרק עוף
מרק עוף קלאסי עם "אטריות"
מאת:: 
 
מרק מצוין לארוחות חג, לחורף או סתם לפינוק - עם טוייסט מיוחד
מרכיבים
  • 500 גר' כרעיים
  • 500 גר' שוקי עוף
  • 1 גרון הודו
  • 4 גזרים קלופים, חתוכים גס
  • שורש פטרוזיליה קלוף, חתוך גס
  • 4 קישואים חתוכים גס
  • 1 מגש דלעת, קלופה וחתוכה גס
  • אופציונלי: תפו"א קלוף וחתוך גס
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור שמיר
  • תערובת חוויאג' למרק
  • מים/ ציר
  • להגשה: 4-5 ביצים (למי שאינו ב-aip)
הוראות
  1. מכניסים לסיר גדול את הירקות, העופות והירקות העליים.
  2. ממלאים במים עד לשפת הסיר, ומשאירים 2-3 ס"מ מהקצה (את חלק מהמים אפשר להמיר בציר).
  3. מתבלים בתערובת החוויאג' ומערבבים בעדינות.
  4. מעמידים את הסיר על האש, מכסים ומביאים לרתיחה.
  5. לאחר שהמרק רתח, מקטינים את האש ומבשלים על אש קטנה למשך 60-90 דקות.
  6. תוך כדי הבישול, יש להקפיד לכפת את המרק מהלכלוך שיוצא מהעוף. אפשר להרתיח את העוף במים בנפרד לפני ההכנסה לסיר.
  7. לפני ההגשה מעבירים חלק מהמרק לסיר קטן, מביאים לרתיחה ושוברים פנימה ביצים חיות. מערבבים נמרצות עד שהביצים מתבשלות ונוצרים נטיפים מבושלים שמשדרגים את המרק.

 

1
תגובות

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
קבלת עדכונים על
הנסי

יותר מידיי מצרכיםז:–הקישוא מיותר ת.אדמה לא מתאים דלעת אפשר חסר בצל שלם או שניים היתר יופי יופי בכרעים הם גם שוקיים לכן כדאיכנפים מנוקות היטב לגבי התיבול לא לשים בראשית הבישול כמות המים בהתאם כלומר על 2 קילו בשר לא יותר מ9 עד 10 כוסות מים כך דבש שטוחה תתפלאו משדרגת נכון כדאי לבשל את חלקי העול תחעלה לבד אבל קצר ולזרוק את המים לשטוך היר ולהתחיל זו חליטה זהיות עם מלח הייתי מכדיך לתבל כל תבלין בנםרד כמו כמון פ שחור מעט מעט כורכון ואם יש טרי זה עדיף את העור משאירים לחסריסבלנותאחרי חליטה אפשר כ35 דקות סיר לחץ… להמשך >>