שפונדרה (אסאדו) בקוקוס

אסאדו בקוקוס
שפונדרה (אסאדו) בקוקוס
מאת:: 
 
האופציה הכי קרובה לבשר בשמנת שאפשר לקבל כשאוכלים כשר, וטעים גם ללא שומרי הכשרות
מרכיבים
  • 2 קילו שפונדרה חתוך לקוביות עבות, עם עצם.
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות גסות
  • 2 פלפלים אדומים, חתוכים גס
  • חצי פלפל ירוק חריף קצוץ
  • 2 בצלים חתוכים לרבעים 
  • 5 שיני שום
  • חצי צרור כוסברה קצוצה
  • חופן גרגירי חומוס (לא חייבים)
  • פלפל שחור טחון גס
  • כף משחת קארי אדום
  • קופסת חלב קרם קוקוס (לפחות 17% שומן)
הוראות
  1. מכניסים לסיר עמוק ועבה או לקדירה את כל החומרים ומערבבים היטב.
  2. מחממים תנור ל-230 מעלות ומכניסים את הסיר (מכוסה) למשך 20 דקות.
  3. מנמיכים את התנור ל-160 מעלות ומשאירים בתנור למשך שעתיים נוספות.

 

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

  Subscribe  
קבלת עדכונים על