שפונדרה (אסאדו) בקוקוס

שפונדרה (אסאדו) בקוקוס
מאת:: דעאל שלו, "מר קדמוני"
האופציה הכי קרובה לבשר בשמנת שאפשר לקבל כשאוכלים כשר, וטעים גם ללא שומרי הכשרות
מרכיבים
- 2 קילו שפונדרה חתוך לקוביות עבות, עם עצם.
- 2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות גסות
- 2 פלפלים אדומים, חתוכים גס
- חצי פלפל ירוק חריף קצוץ
- 2 בצלים חתוכים לרבעים
- 5 שיני שום
- חצי צרור כוסברה קצוצה
- חופן גרגירי חומוס (לא חייבים)
- פלפל שחור טחון גס
- כף משחת קארי אדום
- קופסת חלב קרם קוקוס (לפחות 17% שומן)
הוראות
- מכניסים לסיר עמוק ועבה או לקדירה את כל החומרים ומערבבים היטב.
- מחממים תנור ל-230 מעלות ומכניסים את הסיר (מכוסה) למשך 20 דקות.
- מנמיכים את התנור ל-160 מעלות ומשאירים בתנור למשך שעתיים נוספות.
תגובות