סלט הקייל של בתיה

קייל

 

סלט הקייל של בתיה
מאת:: 
 
סלט מגוון, משביע, טעים במיוחד. מתאים לכל ארוחה וברגע שתכינו לא תרצו להפסיק...
מרכיבים
  • חצי כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
  • חצי חבילת כרוב קייל (בצבע ירוק, דומה לברוקולי)
  • בצל ירוק קצוץ
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים דק (למי שאינו ב-aip)
  • אבוקדו חתוך לקוביות קטנות
  • שמן זית בנדיבות
  • לימון בנדיבות
  • מלח ופלפל
הוראות
  1. לאחר שטיפת הירקות, לחתוך את הכרוב הלבן לרצועות דקות, ואת הקייל לחתוך קצוץ קטן.
  2. לחתוך את שאר הירקות ולהוסיף.
  3. לתבל, לערבב טוב טוב (עדיף עם הידיים), ולהשרות חצי שעה ברוטב.
  4. לטרוף.
הערות
אפשר להוסיף שמיר, כוסברה, בצל סגול, אגוזים, עם חביתה ליד ויש ארוחת בוקר מושלמת. הכרוב קייל עתיר בויטמינים טובים ונקרא גם "פצצת אנרגיה", טעמו לא מורגש והוא מקבל את הטעם של התיבול ושאר הירקות שבסלט.

תגובות

היה הראשון להגיב על מאמר זה!

  Subscribe  
קבלת עדכונים על