מחבת פטריות עם בצל
מחבת פטריות עם בצל
מאת:: מערכת Paleo.co.il
חומרים מעטים, כמה דקות על האש ויש לכם תוספת נהדרת
מרכיבים
- 2 סלסילות פטריות, חתוכות לפרוסות
- 3 בצלים חתוכים לטבעות קצרות
- שמן קוקוס/ גהי/ שמן זית (לפי הטעם)
- מלח ופלפל
- עלי זעתר / אורגנו קצוצים
הוראות
- מחממים מחבת עמוקה (ווק / סוטאז') עם שמן ומכניסים את הבצל החתוך.
- מקפיצים עד שהבצל שקוף, כ-10 דקות.
- מוסיפים את הפטריות ומערבבים היטב. מוודאים שכמה שיותר פטריות מכוסות בשמן ושהפטריות נוגעות בתחתית המחבת.
- מקפיצים על אש בינונית עד שהפטריות מתרככות והנוזלים יוצאים מהן.
- מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים את עלי הזעתר/ האורגנו הקצוצים, מקפיצים למשך 5 דקות נוספות ומגישים חם.
הערות
אפשר לשדרג את המתכון ולהוסיף כחצי כוס יין לבן, ולבשל עד שהוא מתאדה.
תגובות